Copa Cataluña - još 21.dan...

Još tri nedelje je ostalo do zvaničnog početka turnira u Španiji,a pripreme za učestvovanje našeg kluba na ovom turniru ulaze u završnu fazu.

Zvanično otvaranje turnira je 24.juna u mestu Pineda de Mar,a dan ranije će se ekipe čekirati u Malgrat de Mar / Costa de Barcelona-Maresme.

Polazak naše ekspedicije se očekuje 21.juna uz noćenje u Italiji i nastavak putovanja narednog dana za Španiju.

Rokovi za prijave ekipa su istekli,pa će narednih dana biti poznati rivali naših akademaca u obe konkurencije.

2016 i 2017.godine na ovom turniru  učestvovao je veliki broj ekipa iz Alžira, Argentine, Belorusije, Kanade, Čilea, Kolumbije, Hrvatske, Danske, Egipta, Engleske, Francuske, Nemačke, Grčke, Irske, Indonezije, Izraela, Italije, Kazakhstana,S. Makedonije,Albanije, Norveške, Perua, Paname, Poljske, Rumunije, Rusije, Škotske, Slovenije,Švedske, Ukrajine, Amerike,Velsa i naravno domaćina Španije.

Naš klub će po prvi put gostovati u Španiji,a kao prošle godine u San Marinu,i ove će naš klub učestvovati u dve kategorije (2007 i mlađi+bonus 2006 i 2009 i mlađi+bonus 2008).

Tokom naredne nedelje biće održan roditeljski sastanak na kojem će biti saopšteni svi detalji vezani za učešće na ovom turniru,a biće predstavljen plan i program svih selekcija za naredni period.