FK"AF DULJAJ" NA TURNIRU U ŠPANIJI!

Potvrđeno:FK"Akademija fudbala Duljaj"će ove godine učestvovati na turniru u Španiji!

Nakon Mađarske,Hrvatske,Bugarske,Bosne i Hercegovine,San Marina,Nemačke i Italije,akademci će učestvovati i na turniru u Španiji.

U godini u kojoj klub slavi 10-ti rođendan,FK"AF Duljaj" će u mesecu junu biti učesnik turnira Copa Cataluña.

Turnir se održava u mestu Marseme,30-ak kilometara od Barselone.

Potpredsednik kluba Saša Vujičić za naš sajt je potvrdio učešće našeg kluba:

Protekle nedelje je klub zvanično poslao prijavu za turnir,čime smo ušli u poslednju fazu ovog velikog projekta koji smo započeli u septembru prošle godine.

Zahvaljujemo se roditeljima sa kojima smo zajedno ušli u ovaj projekat i verujemo da ćemo uspeti da ga realizujemo na najbolji mogući način.

Pred nama je dosta posla jer će ovo biti po mnogo čemu najzahtevniji turnir do sada.

Klub je na osnovu prijavljenih poslao prijave za ekipe u dve kategorije: 2007 i mlađi (bonus 2006) i 2009 i mlađi (bonus 2008).

To znači da će put Španije ići dečaci rođeni 2006,2007,2008,2009 i 2010, a imamo za sada i jednu devojčicu koja će takođe putovati kao takmičar u konkurenciji dečaka a nakon konsultacija sa organizatorima,i taj broj je za sada 22,s tim što postoji mogućnost da se još neko dodatno prijavi.

Naravno,među putnicima će biti i onih koji nisu članovi kluba a koji žele da budu deo ovog projekta,pa za sada broj putnika iznosi 32.

Okvirni plan i program smo podelili zainteresovanim članovima,a o tome je bilo reči na dva sastanka koje smo do sada održali sa roditeljima vezano za turnir.

Pokušali smo da na turnir putujemo avionom ali od toga smo odustali jer nije postojao dovoljan broj karata po promotivnoj ceni.

Planom putovanja je predviđeno da se ekspedicija nakon ulaska u Italiju smesti u hotel i sutradan nakon doručka nastavi put Španije.

Isto tako je planirano i kada se budemo vraćali za Srbiju.

U Španiji nas očekuje 6.noćenja na bazi punog pansiona.

Naravno,pored fudbala biće i vremena za kupanje i uživanje,kao i posetu Barselone.

Voleli bismo da se još neko uključi u ovaj projekat.

U narednim danima ćemo članove informisati o hotelima i svim ostalim stvarima koje se tiču ovog projekta.