David Damnjanović - Akademac godine 2020...

Najveće priznanje kluba za prošlu godinu pripalo je članu pionirske selekcije Damnjanović Davidu.

Damnjanović David  je deveti dobitnik najvećeg priznanja kluba koje se dodeljuje od 2012. godine i tako se pridružio Đorđu Lakićeviću (2012), Stefanu Đeriću (2013), Filipu Matiću (2014), Đorđu Živaniću (2015),  Dimitriju Vukoviću (2016), Jovanu Jakovljeviću (2017), Marku Veljiću (2018) i Viktoru Prokiću (2019).

Kao i prethodnih i ove godine je konkurencija bila veoma velika jer je u prošloj godini zabeležen rekordan broj članova koji su nam ukazali poverenje.

Ostvareni su vrlo dobri rezultati u takmičenjima starijih generacija, a veliku pažnju privukle su na sebe i najmlađe generacije kluba.

Najveća odgovornost je svakako bila na najstarijim akademcima - pionirima koji su u prošloj godini premašili rekorde koji su postavljeni u ranijim sezonama.

Zajednički timski duh koja je ova generacija stvarala kroz rad u našem klubu svih prethodnih godina donela im je dobre rezultate, napredak u razvoju i čast da bude upisana kao najuspešnija od početka rada kluba.

Sa postavljanjem novih rekorda pioniri nastavljaju i u ovoj godini, a na kraju sezone videćemo i njihova konačna dostignuća.

Svaki od članova ove generacije ima zasluge za postignute rezultate i svako ima svoju ulogu u timu a njihov najveći kvalitet je zajedništvo na terenu i van njega.

Predvodnik ovih sjajnih momaka je kapiten David Damnjanović.

U jesen 2015. godine je postao član našeg kluba a u martu naredne godine beleži i prvi zvaničan nastup.

Svojim igrama, ponašanjem, disciplinom i požrtvovanjem brzo se nametnuo kao predvodnik generacije.

Menja pozicije u timu od odbrane do napada ali uvek daje maksimum na svakom treningu i utakmici.

Kao jedan među jednakima uvek je uz svoje saigrače i kada stvari ne idu po planu i kada se izgubi.

Spreman da preuzme odgovornost i kada je teško na terenu, a uvek raspoložen da podeli radost sa saigračima kada odnesu pobedu.

Zbog svega ovoga dobio je čast od saigrača koji su ga izabrali da bude kapiten tima a od kluba da ponese priznanje kojim će predstavljati celu ovu generaciju.

Naš ponos: Generacija 2006/07

Davidu i ostalim akademcima želimo još puno rada i dobrih odluka jer će one kako postaju stariji biti sve teže i bitnije. 

Verujemo da će da će biti ispravne kako bi i mlađim akademcima pokazali pravac i cilj prema kojem treba da idu.

AKADEMAC GODINE 2020

 

DAMNJANOVIĆ DAVID

 

Rođen je 26. februara 2006.godine u Uznachu (Švajcarska).

Učenik je 1.razreda srednje Elektrotehničke škole "Zemun"

Tokom prethodnih godina zabeležio je nastupe za selekciju FSR Zapadne Srbije

 

Davidu želimo još puno priznanja na svim poljima.

Velika čast i odgovornost: David Damnjanović

Ostalim akademcima ostaje da u narednom periodu budu vredni i radni na svakom treningu i da ispune ostale kriterijume za najveće priznanje kluba.